Hyvä suunnittelu takaa hyvän lopputuloksen. Me Alduksessa olemme sitä mieltä, että hyvä suunnittelu takaa hyvän lopputuloksen. Tästä syystä meillä onkin jo vuosien ajan ollut tapana lähettää painamiamme töitä valtakunnallisiin kilpailuihin. Ja menestystäkin on tullut. Tänä vuonna Alduksen painama ja Lahden Muotoilu- ja taideinstituutissa opiskelevan Aya Iwayan Samuji Kodille suunnittelema esite ja visuaalinen identiteetti palkittiin Vuoden Huiput 2014 -kilpailussa.
Painotyö voitti kultaa Nuoret luovat -sarjassa sekä hopeaa Julkaisugrafiikka-sarjassa.

Aldus on myös monivuotinen Vuoden Huiput -yhteistyökumppani.

Kultaa ja kunniaa myös Design & Print Awards 2014 -kilpailussa

Lisäksi Samuji Koti -esite valittiin Vuoden painotyöksi Antalis Oy:n Design & Print Awards 2014 -kilpailussa. Myös Vuoden Painotyö -sarjan kakkospalkinto tuli Lahteen. Sen Aldus pokkasi Emma Boxset – origamilaatikko sarjalla. Pakkaukseen kuuluu kuusi taiteltavaa eriväristä origamilaatikkoa. Dog Designin suunnittelemat graafiset kuviot pohjautuvat WeeGee-talon arkkitehtuuriin. Kolmannen palkintonsa Aldus voitti Vuoden kirja -sarjassa, missä Aalto Yliopistolle painettu Paikka vai tila -teos sijoittui kolmanneksi.