Digitaalisuus on tuonut painamiseen monenlaisia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia. Alduksen personoitu painotuote Aldus Suora tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tavoittaa valitsemansa kohderyhmä tehokkaasti ja tarkasti. Offsetilla painetut ja digitaalisesti personoidut painotuotteet viitenumeroineen ja viivakoodeineen ovat osa nykyaikaista media-mixiä.

Aldus Suoraan liittyy monipuolisten jälkikäsittelymahdollisuuksien lisäksi myös painetun viestin postitus. Siihen apua tuomaan on Aldus hankkinut tehokkaan kirjekuorituskoneen.
– Tämä sopii erinomaisesti erilaisten suorakirjeiden postittamiseen, sillä kuoreen voidaan kätevästi laittaa useampiakin liitteitä. Näin pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme postitusasioissa entistäkin nopeammin ja tehokkaammin, kertoo Jarmo Pelli.

– Aldus Suora on helppo ja vaivaton tapa toimittaa viesti perille, sillä kuorituksen lisäksi Aldus toimittaa postitettavat tuotteet postiin saakka. Laajan yhteistyökumppaniverkoston myötä Aldus voit tarjota apua myös painotuotteen sisällöntuotannossa ja graafisen ilmeen suunnittelussa, jatkaa Pelli